Blog

Graag willen we dit delen

Wij zien en lezen natuurlijk veel over de kunst van het daten. Graag willen we deze ervaringen en kennis met jullie delen.

The caretaking matchmakers.

12 mythen over relaties ontmaskert

Geplaatst op 14 juni 2020 door just2match

De vaste lezers onder ons weten dat ik groot fan ben van the Gottman institute. Dit keer ontmaskert John Gotmann 12 mythen over relaties die niet alleen vals maar ook potentieel destructief kunnen zijn. Ze zijn gevaarlijk omdat ze koppels het verkeerde pad op kunnen leiden, of nog erger, hen overtuigen dat hun huwelijk een hopeloos geval is. Het…

De voordelen van de damsel in distress- deel 2

Geplaatst op 27 maart 2020 door just2match

In het vorige blog heb je kunnen proeven wat de voordelen zijn van de rol van de jonkvrouw in nood! Een term en een gegeven wat we vandaag de dag niet meer gebruiken.

In deze blog wil ik wat dieper ingaan waarom de jonkvrouw zo aantrekkelijk is voor een man. Belangrijk om te beseffen is dat beiden, vrouw en man,…

De voordelen van de damsel in distres-deel 1

Geplaatst op 13 maart 2020 door just2match

We kennen de term bijna niet meer, the damsel in distress. Ofwel de jonkvrouw in nood. Hoewel de term al heel wat eeuwen bestaat, men zegt vanaf de Victoriaanse periode als ik Urban Dictionary moet geloven, horen we weinig over dit fenomeen.

 

Toch is het voor de single vrouw leuk om de jonkvrouw in nood te zijn. Leuk, hoor ik je…

Het duurt even, maar voor mij betekende dit wel de juiste match! John (41) CEO
Echt persoonlijke werkwijze Tom (53) CFO
Zie de lol ervan en geniet van de rit. Sandra (38) HR manager