HOE OVERLEEF JE DE FEESTDAGEN ALS SINGLE

Geplaatst op 16 december 2019 door just2match

Let’s face it, de decembermaand is niet de meest favoriete maand voor de singles.

Daarom hebben wij wat tips voor jullie uiteengezet ter inspiratie om de feestdagen nog feestelijker en wellicht betekenisvoller te beleven. Kies uit wat het beste bij jou past en ga ervoor!

1. Koester wat je wel hebt! Misschien raar, maar door te kijken naar wat je allemaal wel hebt in jouw leven en je niet blind te staren op het ene ding wat er niet is zul je gelukkiger worden. Benoem alles wat je in je leven hebt waar je dankbaar voor bent. Heb je nog ouders? Heb je familie met wie je goed omgaat? Heb je fijne vrienden om je heen? Dan ben je rijker dan je denkt. Ga in op de uitnodigingen die je krijgt. Blijf niet thuis zitten, maar ga op de uitnodiging in als je wordt gevraagd. Bezoek nu je familie en misschien wel die ene vriend of vriendin die je al zolang niet hebt gezien, omdat je zo druk bent geweest het afgelopen jaar.

2. Organiseer zelf dat feestje of etentje! Hou je van koken en organiseren? Organiseer dan je eigen feestje! Als je hier niet van houdt doe het dan alsnog en laat het koken en organiseren aan een ander over! Wees creatief. En belangrijk, laat je vrienden een vriend of vriendin meenemen die je niet kent. Zo leer je nieuwe mensen kennen.

3. Doe mee aan single activiteiten! Als je toch geen zin hebt om zelf iets te organiseren, ga dan op zoek naar een leuke single activiteit in je omgeving. Stel jezelf open en ga erop uit. Kijk bijvoorbeeld eens op: http://www.heartofliving.nl/

4. Maak een ander gelukkig! Doe bijvoorbeeld vrijwilligerswerk bij degenen die het nodig hebben. Misschien is er iets bij jou in de buurt, zoals een verzorgingstehuis, of een buurvrouw, waar jij een helpende hand voor kan zijn. Onderzoek laat zien dat als je anderen blij maakt je zelf nog het meest gelukkig wordt.

5. Boek een last minute vakantie! Als je geen zin hebt om thuis te blijven, boek dan  een vakantie naar een plek waar je blij van wordt. Kies die favoriete bestemming die nu voordelig is en wie weet wat je daar tegenkomt.

Wil je jouw kansen verkleinen om volgend jaar niet weer als single door het leven te gaan? Kom dan eens langs voor een gratis kennismaking.

Namens het hele team van Just2Match wensen we iedereen alle goeds en heel veel liefde voor het nieuwe jaar!

Het duurt even, maar voor mij betekende dit wel de juiste match! John (41) CEO
Echt persoonlijke werkwijze Tom (53) CFO
Zie de lol ervan en geniet van de rit. Sandra (38) HR manager