Ervaringen

j2m-pijl-bal-75+31 (0)20 621 11 21

Hoe ervaren leden relatiebemiddeling van Just2Match

persoonlijk-werkwijze

Bij Just2Match relatiebemiddeling komen introducties niet zo maar tot stand. Het zoeken naar de juiste serieuze single gebeurt op uiterst professionele wijze. Op basis van zoekcriteria die door onze leden zijn aangegeven, stellen we een zoekprofiel samen. Zien we op basis van het zoekprofiel minimaal vijf overeenkomsten, dan durven we met een gerust hart twee singles aan elkaar voor te stellen. Uiteraard worden de gevonden overeenkomsten met de twee potentiële partners besproken voordat we ze aan elkaar voorstellen.

Geïnteresseerd?

MAAK KENNIS

MELD JE AAN OF LAAT JE TERUG BELLEN

Eerlijk als we zijn, zeggen we er ook bij welke overeenkomsten uit het zoekprofiel niet gevonden zijn. Dit om al te hoge verwachtingen van de aanstaande date te temperen. Just2Match realiseert op deze wijze een succesvolle date. Soms lukt dat de eerste keer, maar vaak zijn er meerdere afspraken nodig om de juiste partner te vinden. Omdat het hier om maatwerk gaat, vraagt Just2Match voortdurend feedback aan de aangesloten singles over de afgelopen date.

Is de date succesvol verlopen dan horen we wat we goed gedaan hebben. Is de date niet succesvol verlopen dan helpt de feedback ons om het zoekprofiel zodanig aan te scherpen, dat de volgende date met een andere single wel matcht. Om een beeld te geven om wat voor reacties het gaat zullen we hieronder een aantal reacties geven die Just2Match van haar klanten vraagt en krijgt. Om redenen van privacy zijn de namen van de genoemde mannen en vrouwen gefingeerd.

Lees hoe leden de relatiebemiddeling van Just2Match ervaren:
ondernemende-man

Geweldige persoonlijke aanpak

Laura (39) Advocaat

Tijdens het kennismaking- en adviesgesprek raakte ik wat dieper in gesprek met de eigenaresse Patricia. Toen ik hoorde dat ze ook Coaching doet was ik verkocht! Precies wat ik nodig had na 3 gestrande relaties. Ik kreeg veel inzicht in mijn persoonlijkheid en eigen wensen. Ik leerde mijn grenzen trekken en mijzelf af te vragen wat ik zocht in de liefde!

Na een aantal individuele gesprekken kreeg ik mijn eerste voorstel. Het was een leuke avond maar meer niet. Tijdens de terugkoppeling kon ik goed aangeven wat ik miste in de match en Just2Match is ermee aan de slag gegaan. Mijn 4e date was echter raak!

Dankjulliewel team Just2Match! Ik ben nog steeds dolgelukkig met Marc.

Sterke punten:
Heel persoonlijke aanpak! Elke date wordt persoonlijk met je geëvalueerd.

Zwakke punten:
In mijn geval niet van toepassing.

Nu heb ik een echt leuke dame en …

een baby op komst

Ik heb nu een echt leuke dame

Joppe (35 ) ondernemer

Na een aantal jaar zonder leuk resultaat rondgedwaald te hebben op datingsite’s dacht ik, nu moet er iets gebeuren. Ik heb geen tijd, en m.n. zin, om veel tijd achter de laptop door te brengen en al helemaal niet om mezelf daar te verkopen/promoten om leuke dates te regelen.

Toen hoorde ik van 2 kanten over J2M & dacht, nou, dat is nou echt iets voor mij. Screening vooraf, persoonlijk contact & vooral: zij regelen het/ik hoef mezelf niet meer te promoten op sites!!

Zo gezegd, zo gedaan. Paar dates gehad en toen met J2M toch nog even de vijver iets verkleint, en toen kwam ik steeds dichter bij de leuke dame die ik nu heb!

Na 1 jaar 6 dates gehad te hebben, heb ik nu een echt leuke dame die ook maar meteen zwanger is ;-))

Dus voor ieder die zich in bovenstaande herkent, gewoon doen! Kan alleen maar goed uitpakken.

Succes!

Joppe

Sterke punten:
Openheid, screening vooraf, bereikbaar via de telefoon, eerlijk & meedenkend.

Zwakke punten:
Niet opgevallen.

Joppe beveelt Just2Match aan bij vrienden/bekenden

Geslaagd

Nico (58) CEO

Ik werd via via getipt door een goede kennis van mij. Zij is inmiddels succesvol gematcht door Just2Match en vertelde mij over zijn ervaring. Eerlijk gezegd had ik nooit gedacht dat ik deze stap ooit eens zou nemen. Ik vond het kennismakinggesprek erg prettig en helder. Debby gaf mij een duidelijke uitleg over de werkwijze van Just2Match. Zij liet mij zien dat deze aanpak voor mij goed zou kunnen werken. Ik twijfelde toch en wilde er in eerste instantie nog even over nadenken. Het blijft raar dat je aanklopt bij een relatiebureau, maar aan de andere kant realiseerde ik mij ook dat ik het niet in mijn eigen netwerk tegen zou komen en een andere manier niet bij mij past.

Uiteindelijk heb ik toch de stap gezet en er geen spijt van gehad. Al snel kreeg ik mijn eerste date. Het was een hele leuke charmante dame en wij hadden veel overeenkomsten en gezamenlijke interesses. We hebben een tweede en derde afspraak gehad. Het werd geen relatie. Daarna heb ik nog twee leuke dames ontmoet. De vierde dame is de dame waar ik nu inmiddels al weer vijf maanden een relatie mee heb. Wij hebben het heel gezellig met elkaar, reizen veel, golfen, houden beiden van een mooi en Bourgondisch leven en vinden elkaar aantrekkelijk. Ik kan zeggen dat Just2Match voor mij heeft gewerkt en ik ben blij met de stap die ik toen heb gezet.

Sterke punten:
Professioneel, deskundig, efficiënt

Zwakke punten:
Voor mij n.v.t.

Ik had meteen het vertrouwen dat het goed zou komen

Robbert (51) Ondernemer in de vastgoed en media

Al een tijdje alleen en veel in het buitenland voor werk. Oer-ongezellig . Ik ben kritisch en dat liet ik ook merken. Toen ze me belde met het 1e voorstel voor Mylou, voelde dit goed. Ze was sportief, hield van zeilen, was lief en veelzijdig, jonger dan ik. Haar profiel klonk spannend. En terecht. We kennen elkaar nu een paar maanden. En het is tot nu toe heel leuk samen. Ik had meteen het vertrouwen dat het goed zou komen tijdens de intake. Ik ben voor nu helemaal positief over dit bureau.

Sterke punten:
• Goed gematcht. Gelijk een klik bij 1e voorstel.
• Prettige manier om een vrouw te ontmoeten.
• Fijn intakegesprek.

Zwakke punten:
• Nog niet

Het leek alsof wij elkaar al jaren kende

Saskia (43) Zelfstandig ondernemer

Ik ben heel gelukkig dat ik de stap in oktober 2012 heb gezet om mij aan te melden bij Just2Match. Met een fijn en goed gevoel ben ik vertrokken na mijn aanmeldgesprek. Ik had mij voorgenomen om mij niet beter voor te doen dan dat ik volgens mij ben. Ik had ook van te voren goed nagedacht hoe mijn nieuwe relatie, na het overlijden van mijn man 4 jaar geleden, eruit moet zien. De eerste date na ongeveer een maand leverde een leuk gesprek op maar het was niet de goede klik, we stonden toch teveel anders in het leven om samen verder te gaan.

In September 2015 een tweede date. Een aantal telefoongesprekken voor de eerste date gaf ons beide al een heel goed gevoel. Spannend vond ik onze eerste afspraak, geen foto ter inzage, hoe zou ze eruit zien.

De stem en het plaatje klopte, het leek alsof wij elkaar al jaren kende, zo vertrouwd. Nu is het vooral elkaar leren kennen en uiteraard van beide kanten de kinderen, families en kennissen.
Het voelt nog steeds heel erg goed.

Bedankt Just2Match.

Sterke punten:
Betrokken, professioneel, inlevingsvermogen, deskundig

Echt persoonlijke werkwijze

Tom (53) CFO

Na enige tijd besloten deze review te schrijven. Ik ben namelijk nog steeds gelukkig met de vrouw die ik heb leren kennen bij Just2Match. Patricia (de eigenaresse) heeft naar mijn mening altijd haar best gedaan om voor mij een geschikte dame te vinden. Ik vind dat ze in die zin haar belofte is nagekomen en daarom deze review verdiend.

Na een vlotte inschrijving volgde de eerste voorstellen al snel. Niet direct goede ‘matches’ naar mijn idee. Na iedere date werd er uitgebreid gesproken over mijn ervaringen. Deze gesprekken hebben erg geholpen bij het beter selecteren van de volgende ‘matches’. Toch duurde het nog even voordat ik daadwerkelijk de ware tegenkwam. Het vinden van de juiste partner is een dynamisch proces dat voor iedereen anders verloopt en soms zul je een beetje geduld moeten hebben. Ik ben in ieder geval blij dat de mensen bij Just2Match de tijd hebben genomen om mij naar een goede relatie te leiden.

Sterke punten:
• Bekwaam
• Daadkrachtig
• Echt persoonlijke werkwijze

Zwakke punten:
• Variabele tijd tussen matches

Hij bleek erg leuk te zijn (en nog steeds), klik en raakvlakken zijn er voldoende.

So far so good.
Dus, inderdaad
het werkt.

Zie de lol ervan en geniet van de rit

Sandra (38) HR manager

Na wat vergelijken, wikken en wegen, informatie vergaren heb ik me ingeschreven bij Just2Match. De ‘gewone’ datingsites spraken mij absoluut niet aan (ik ben er niet eens aan begonnen), het is gewoon niets voor mij. Terwijl ik wel van enige successen in mijn omgeving heb vernomen. Omdat ik nogal nuchter ben, druk met werk, sport, sociaal leven en geen kroegtijger, was het voor mij lastig om potentiele singel mannen onder de 50 tegen te komen die nog een kinderwens hebben. Wanneer ik met vrienden afspreek ben ik niet bezig met contacten te leggen. Daarbij, wanneer je iemand tegenkomt (waar je enige klik mee hebt) is hij meestal bezet.. Mijn vriendinnen waren wel ontzettend verrast en verbaasd dat ik me wilde inschrijven bij een relatiebureau! Want aan interesse en aandacht ontbrak het niet, dat was niet het probleem. Het probleem voor mij was meer in het vinden van een serieuze, geschikte man waar je ook lol mee hebt en een ‘echte klik’.

Vooral die ‘klik’, het leek er bijna op dat een leuke man met dezelfde raakvlakken niet bestond. Je blijft een beetje in het zelfde cirkeltje van werk, vrienden waardoor de kans dan kleiner wordt om iemand zomaar tegen te komen die een ‘match’ zou kunnen zijn. Je kan al snel iemand aardig vinden, leuk, aantrekkelijk, enige raakvlakken hebben etc.. Maar goed, is het voldoende om een duurzame relatie mee op te bouwen? Dat is waar ik opzoek naar was. Raakvlakken en een klik zijn ontzettend belangrijk om een relatie te laten slagen. En dat je dezelfde taal spreekt. Wat ik hiermee bedoel is dat je al met weinig woorden genoeg hebt in welke taal dan ook. Communicatie is toch echt de sleutel …

Nadat ik wat onderzoek had gedaan viel de keuze op Just2Match. Ook J2M had ik gebeld om meer toelichting op de werkwijze. Vervolgens heb ik een afspraak gemaakt voor een intakegesprek. Voor mij was het vanaf het begin een interactief proces. Ik ben voor mezelf nagegaan waarom het bij eerdere relaties niet lukte en wat ik graag in een man wil zien en wat niet.

Belangrijke sleutelwoorden zonder dat degene onrealistisch of onbereikbaar wordt (de normale wensen) kunnen hierbij helpen. Je kan je ook afvragen wat voor type jezelf bent bv. sportief of wordt je al moe bij de gedachte. Avontuurlijk, luxe hotels of camping etc. Zodat jezelf ook echt bewust hiervan bent, dat maakt ook dat je raakvlakken kan herkennen of juist de dingen herkent die je absoluut afweert binnen in een relatie.

De intake was zeer helder, ik had al vooronderzoek gedaan en wist goed wat ik wilde en absoluut niet wilde. Daarbij had ik geen onmogelijke verwachtingen ook niet van J2M. De wijze waarop ik erin stond was ‘we gaan het samen doen’. J2M zoekt naar aanleiding van mijn feedback.

Het eerste voorstel kwam al snel binnen. Ik had hier mijn vraagtekens bij maar ik was wel benieuwd. We hebben uiteindelijk afgesproken en het was voor mij geen match. De redenen heb ik helder teruggekoppeld en daar kon J2M verder mee. Normaal gesproken zou je nog willen kijken bij een 2e afspraak of je iemand wat beter kan leren kennen. Maar in dit geval was het al duidelijk.

Enige weken later kwam het 2e voorstel (P. 47jr). Mijn eerste reactie was ‘nou, op papier lijkt hij perfect’. Met enige scepsis ‘wat zou er nou mis met hem zijn’, hebben we heel leuk en kort gemaild en gelijk afgesproken. Hij bleek erg leuk te zijn (en nog steeds), klik en raakvlakken zijn er voldoende. We zijn nu bijna 6 mnd. verder, nog steeds gelukkig samen. So far so good. Dus, inderdaad het werkt. De eerste afspraak was gelijk leuk, maar je kan er zo weinig van zeggen. Ik weet van mezelf dat ik altijd gereserveerd en terughoudend ben, een eigenschap dat mensen op een verkeerd spoor zou kunnen zetten. Dat vond ik van P. ook (hijzelf overigens niet). Daarom is het handig om iemand eerst beter te leren kennen. Na een aantal afspraken kan je eigenlijk pas zeggen of het een eventuele ‘match’ is of niet…

 

Sterke punten:
• Een redelijke realistische aanpak
• Voor zover ik kan beoordelen kloppen de matchen met de basiseisen
• Ze geven zoveel mogelijk een normaal verwachtingspatroon

Zwakke punten:
• Geen foto’s (kan ook een voordeel zijn 😉 )..
• Het blijft natuurlijk een relatiebureau, anders dan bij een spontane ontmoeting. De spontaniteit is dan misschien er een beetje af, maar het blijft erg spannend. Goed, ik had besloten om het heft in eigen handen te nemen en actief met ondersteuning op zoek te gaan. Als je ervoor kiest, dan heb er ook plezier in. Zie de lol ervan en geniet van de rit ; )..

Rustige en redelijk realistische aanpak

Jasper (47) Directeur

Met een redelijke dosis scepsis heb ik mij ingeschreven bij Just2Match. Na pogingen bij ‘gewone’ datingsites besloot ik tot Just2Match omdat zij actief koppelen. Ik wil nog kinderen en had het idee dat ik bij gewone sites niet toegang kreeg ik tot dates met vrouwen onder de 40. Zij hebben genoeg keus aan mannen onder 40, ook al zie ik er jonger uit dan 47 (en heel sportief gezond). Dus misschien dat een actieve koppeling wel zou werken. Wel een dure grap dat J2M dus je mag echt eisen stellen.

Ten eerste, Ik ging gewapend met scepsis het gesprek aan en heb daar een afspraak gehad. Leuk gesprek en een intake-formulier van mijn basiswensen ingevuld. Bewust heb ik daar niets getekend en alles mee naar huis genomen om nog even goed na te denken. Andere recensies waarin men zegt ‘overvallen’ te zijn herken ik niet en je bent er zelf bij als je tekent. M.i. gewoon dom gedrag. En anders heb je trouwens nog steeds 7 dagen de tijd om het contract te ontbinden (EU-regel).

Eerst het eindresultaat: Het werkt. Via hen heb ik uiteindelijk een erg leuke 39-jarige vrouw (S.) ontmoet en wij zijn helemaal gelukkig samen. So far, so good.

Hoe ging het in zijn werk?
Na een goed gesprek waarin je allerlei algemene vragen moet beantwoorden kreeg ik diverse voorstellen. In de 10 maanden voordat ik S. ontmoette kreeg ik om de zoveel tijd (steeds ca. 2 weken nadat ik aangaf het te willen) een voorstel. Waarom het niet klikte lag vooral aan de dames en aan mijzelf. Niet aan J2M. Zij vragen terecht aan hun klanten om normale wensen te stellen: zorg voor een leuke 1e date. Als het een leuke avond was spreek nog een keer af, leer elkaar beter kennen, etc.

Ook S. was na een paar dates veranderd van een 1e indruk naar een compleet persoon die erg leuk bleek te zijn maar soms ook anders. Het werd daarna alleen maar leuker …

Ik had 1 keer dat ik totaal niet begreep waarom J2M mij aan die dame koppelde. Zij klopte niet met mijn basiseisen en dat heb ik hen verteld. Daar reageerde men goed op. Ook was dit toevallig in de vakantieperiode en duurde het allemaal erg lang. Ook daar heb ik J2M op aangesproken. vervolgens ben ik kritischer geworden en heb ook nee gezegd bij voorstellen (daarvoor zei ik eigenlijk altijd ja).

Ik heb trouwens het vermoeden dat leuke mensen (niet perse mooi) het ook bij J2M het wat makkelijker hebben. Er staan misschien ook minder mannen ingeschreven dan vrouwer en dus hebben mannen waarschijnlijk ook meer dates.

Mijn lessen:
• Denk eerst zelf goed na of en waarom je een relatie wilt en wat je verwacht van een datingbureau. Dat maakt je realistisch en ongevoelig voor een reclamepraatje. Teken niks ter plekke maar ga naar huis en denk goed na. Teken alleen uit overtuiging.
• Blijf vooral bij jezelf. Zeg eerlijk wat je wilt en leg het uit aan J2M.
• Wijs een voorstel af als je het echt niet ziet zitten maar wees reëel in je eisen.
• Blijf zelf ook actief. Bel J2M als je het langer dan een paar weken duurt. Ten slotte betaal je daar voor.
• Zorg voor een plezierige avond met je date zoals je normaal ook zou doen als iemand voor het eerst op een feestje spreekt. Zoek naar leuke eigenschappen en wat interessant is.

Veel geluk 

Sterke punten:
Rustige en volgens mij redelijk realistische aanpak. De match die zij maken klopt meestal met je basiseisen.
Zij proberen mensen een normaal verwachtingspatroon mee te geven.

Zwakke punten:
Matching blijft een mechanisch iets wat ook J2M niet anders doet. Naar mijn mening moet je dat ook echter ook niet van hen verwachten. Je moet zelf actief de lol inzien en een match in karakters vinden. Of het klikt kunnen zij toch niet beoordelen

Geïnteresseerd?

MAAK KENNIS

MELD JE AAN OF LAAT JE TERUG BELLEN

Just2Match ervaringen uit het verleden.

Datum: 11 mei 2012

Review:
Beiden waren we 3 jaren alleen. Hij weduwnaar, ik gescheiden. Na wat korte relaties, zochten wij een betere match. Just2Match zorgden hiervoor. Het komische is, dat Teun in het eerste gesprek mij vertelde, dat hij een lat-relatie wilde, ik niet. Raar, dacht ik, houden zij daar geen rekening mee? Maar zij hebben de ervaring. Na onze eerste ontmoeting, 2 uurtjes!, bleek al, dat we veel raakvlakken hadden! Hij weg, naar Ajax. Ik heb niets met voetbal! Meteen had hij spijt en ik bleef in zijn hoofd ronddartelen. Lucky me!!! Ik was in de war, geraakt door zijn verhaal, zijn eerlijkheid, gevoeligheid, sociale vaardigheid, respect voor anderen, denkwijze, nonchalante chic. Wij zijn nu 6 weken verder en het voelt goed, heel goed.

En…… dat latten? Hij twijfelt nu al. En wie twijfelt, denkt na.
Ik heb er alle vertrouwen in.
Dank, dank.

Groet, Paula.

Sterke punten:
gedegen intakegesprek.
eerste contact paste totaal niet bij mij!

Zwakke punten:
te weinig contact tussendoor.

Paula beveelt Just 2 Match aan bij vrienden/bekenden

Datum: 20 april 2012
Geschreven door: Martin (42) Bankier

Review:
2 jaar geleden ben ik via Just2Match in contact gekomen met de vrouw waarmee ik het eindelijk aandurfde om mijn kinderwens in vervulling te laten gaan. Na verschillende relaties en geen ontmoetingen van niveau in mijn eigen netwerk heb ik het nu helemaal voor elkaar, een fantastische vrouw en een baby op komst. Just2Match bedankt! (misschien ben ik minder positief als de baby er is…, nee hoor ik zie het met plezier tegemoet!!)

Sterke punten:
Persoonlijk
Oprechte interesse in jou voorkeuren
Discreet

Zwakke punten:
nvt

John (41) CEO
24 maart 2012

Via het internet was ik een beetje op zoek naar een betrouwbaar relatiebemiddelingsbureau. Na 4,5 jaar Single te zijn geweest vond ik het tijd worden om weer eens leuk te gaan daten, maar dan wel met iemand waar ik sowieso een leuk gesprek mee zou kunnen voeren. Na enige aarzeling heb ik het formulier via de website van Just2Match ingevuld en de volgende dag werd ik al gebeld. Ik twijfelde nog, maar telefonisch werd ik zeer enthousiast geholpen en werd ik uitgenodigd om eens vrijblijvend langs te komen. Dit heb ik gedaan en daar heb ik geen seconde spijt van gehad!

De matchmaker was professioneel en begripvol. Ik voelde me direct op mijn gemak en er waren wel degelijk kansen voor mij. Aangezien ik veel op reis ben voor mijn werk, kon ik niet altijd direct reageren als Jus2Match mij belde met een voorstel. Mijn eerste date was een hele gezellige avond met een interessante vrouw, maar helaas geen chemie van beide kanten. Echter was het bij mijn 2de voorstel raak! Dit is nu 6 maanden geleden en we zien elkaar nog steeds. Op dit moment zijn we er beiden van overtuigd dat onze relatie goed zit, we hebben zelfs al plannen om wellicht een volgende stap te gaan zetten. Kortom een fijn bureau, professionele aanpak en uiteindelijk ook nog de juiste match! Bedankt! Groeten John

Sterke punten:
Professioneel (het duurt even, maar voor mij betekende dit wel de juiste match!)
Betrouwbaar
Begripvol
Vriendelijke medewerkers

Zwakke punten:

nvt

Ger (51) GDA bij een internationaal bedrijf
11 maart 2012

Just2Match een bureau met fijne mensen die zorgvuldig werken en oprechte interesse tonen. Een match als er ook een kans van slagen is. Dit bureau beveel ik zeker aan.

Ger

Sas (36) Advocaat en ondernemer
21 februari 2012

Een super leuk intake gesprek….
? 1700 lichter…..
wachten voor een paar maanden….
en dan een eerste date….
super click, super match…..
en na bijna een jaar nog steeds hartstikke verliefd…
ik ben een super tevreden klant!

Sas beveelt Just 2 Match aan bij vrienden/bekenden

“Het is een hartstikke leuke vent die er jonger uitziet dan zijn leeftijd doet vermoeden. Hij hield net zoveel van reizen als ik en we bleken veel gemeenschappelijke interesses te hebben. Hij heeft een leuke en interessante baan en kon daar boeiend over vertellen. Hij is wel wat klein (vooral als ik op hoge hakken loop) en is natuurlijk wel tien jaar ouder. Ik wil misschien best nog wel een keer afspreken maar toch zou ik wel willen afspreken met een nieuwe date die jonger is, wat vlotter is en van zeilen houdt.”

Just2Match: Voor Just2Match biedt bovenstaande voldoende mogelijkheden om de zoekcriteria van deze mevrouw zodanig aan te scherpen dat we een volgende introductie beter op haar behoeftes kunnen afstemmen. Eén van de zaken waar we bijvoorbeeld bij haar wat beter op zullen letten is de lengte van de heer en uiteraard zullen we nu gaan zoeken naar iemand die van zeilen houdt.

“Ze is een hele leuke, veelzijdige en intelligente vrouw en je kunt prima gesprekken met haar voeren. Ze houdt net als ik van theater, film en musical maar toch is de vonk niet overgesprongen. We hebben gedurende een jaar een aantal afspraken met elkaar gehad maar de echte “chemie” ontbreekt. We denken allebei niet dat het tot een relatie zal komen.”

Just2Match: Voor Just2Match is bovenstaande duidelijk. Er valt veel te regisseren maar niet de echte liefde. Voor bovenstaande mijnheer zullen we met alle liefde een nieuwe introductie regelen.

“Het is tot nu toe ontzettend leuk met hem. Ik wil graag mijn lidmaatschap op non-actief zetten omdat we elkaar beter willen leren kennen.”

Just2Match: “Yes”.

“Leuke vent met een gezonde dosis humor. Jammer dat hij wat verder weg woont maar dat staat een volgende afspraak niet in de weg. Dank voor de introductie.”

Just2Match: Misschien heeft hier de liefdespijl van Cupido doel getroffen?

“Karlijn was de eerste introductie die in mijn ogen in aanmerking kwam voor een vervolgafspraak. Ik zag veel overeenkomsten maar ook wel verschillen. Ik zag het wel zitten maar helaas was dat niet wederzijds. Het was haar eerste introductie en ze wilde graag ook nog wat verder kijken. Ik zou zeggen ga zo door Just2Match want we zijn op de goede weg. Hopelijk is de volgende introductie iemand die al een paar afspraken heeft gehad.”

Karlijn over Bas:

“Best een ondernemende man die bijvoorbeeld een eigen webwinkel heeft opgezet. Hij heeft alleen een hoge piepstem en niet zo’n stoer uiterlijk. We hadden niet veel overeenkomsten. Hij hield niet van historie. Als hij op vakantie is ligt hij liever te luieren dan dat hij een kerk gaat bezoeken of zo. Daarnaast hou ik vreselijk veel van koken. Hij eet liever. Hij woont in Almere. Daar is natuurlijk niets mis mee maar ik ben meer en stadsmens. Voor de volgende introductie wil ik graag iemand die: gedreven en ondernemend is, cultureel geïnteresseerd, stedelijk is en vooral een levensgenieter.”

Just2Match: Voor Just2Match is bovenstaande een bevestiging dat het goed is om aan je klanten feedback te vragen. De introductie was gebaseerd op minimale zoekcriteria maar die bleken niet afdoende in dit geval. We verfijnen ze voor hen en zoeken enthousiast verder voor zowel Karlijn als Bas.

“Just2Match bedankt voor de introductie. Het was precies de godin die ik zocht!”

Just2Match: Waarvan acte.

Alle bovenstaande ervaringen vormen een dwarsdoorsnede van de reacties die Just2Match dagelijks krijgt van zijn klanten. Niet alleen wij, maar vooral onze klanten doen er hun voordeel mee. Het helpt ons een beter zoekprofiel op te stellen waardoor de volgende introductie alleen maar beter kan worden.

JA! Neem contact met mij op.  Maak een telefonische afspraak wij nemen binnen 24 uur contact op.

Geïnteresseerd?MAAK KENNIS

Meld je aan voor een gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek.