Club Member

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Besluit je daarna bij ons in te schrijven dan sluit je een lidmaatschap af voor 1,5 jaar:

€1.495,-
.

Na 1,5 jaar kun je het lidmaatschap verlengen voor €395,-

Select Member

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Besluit je daarna bij ons in te schrijven dan sluit je een lidmaatschap af voor 1,5 jaar inclusief 1 coaching sessie:

€1.575,-
.

Na 1,5 jaar kun je het lidmaatschap verlengen voor €395,-

Capital Member

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Besluit je daarna bij ons in te schrijven dan sluit je een lidmaatschap af voor 1,5 jaar inclusief 3 coaching sessies:

€1.725,-
.

Na 1,5 jaar kun je het lidmaatschap verlengen voor €395,-

De voordelen

  • Een up-to-date en kwalitatief bestand van hoogopgeleide en ondernemende singles
  • JUST2MATCH bestaat ruim 17 jaar, heeft dus veel kennis en ervaring
  • Alle leden hebben dezelfde bedoelingen en zijn op zoek naar een serieuze levenspartner
  • Full membership inclusief life coaching voor meer inzicht in jezelf
  • Wij kennen al onze leden persoonlijk

Inschrijfbeleid

Bij JUST2MATCH hanteren wij een vast tarief voor een lidmaatschap. Wij maken geen onderscheid. We richten ons op een specifieke doelgroep. Deze doelgroep wil alleen met gelijkgestemde singles in contact komen. Door aan de voorkant zorgvuldig te screenen, creëren wij een bestand van singles die goed bij elkaar passen. De kans om bij JUST2MATCH de juiste partner te vinden is daarom erg groot.

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Besluit je daarna bij ons in te schrijven dan sluit je een lidmaatschap af voor 1,5 jaar voor €1.495,-. We blijven gedurende jouw lidmaatschap geschikte kandidaten selecteren. Net zolang jij dit wenst.

Na een jaar kun je het lidmaatschap verlengen voor € 395,-. Na deze periode kun je ervoor kiezen om onbeperkt member te worden zonder verdere kosten.

Voordelen