Club Member

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Besluit je daarna bij ons in te schrijven dan sluit je een lidmaatschap af voor 1,5 jaar:

€1.495,-
.

Na 1,5 jaar kun je het lidmaatschap voor onbepaalde tijd verlengen voor €395,-

Select Member

Lidmaatschap met coaching! Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Je wordt voor 1,5 jaar member inclusief 1 of meerdere coaching sessie v.a.:

€1.575,-
.

Na 1,5 jaar kun je het lidmaatschap voor onbepaalde tijde verlengen voor €395,-

Extra Diensten

Hulp bij online daten! Ben je er klaar mee om alles alleen te doen? Wij denken met je mee. o.a. meekijken naar foto's en profieltekst. Advies bij do's & don'ts van het online daten!

€350,-
.

Ben je member dan is deze dienst gratis!

De voordelen

  • Een up-to-date en kwalitatief bestand van hoogopgeleide en ondernemende singles
  • JUST2MATCH bestaat ruim 20 jaar, heeft dus veel kennis en ervaring
  • Alle leden hebben dezelfde bedoelingen en zijn op zoek naar een serieuze levenspartner
  • Full membership inclusief life coaching voor meer inzicht in jezelf
  • Wij kennen al onze leden persoonlijk

Nieuw bij Just2Match

Ondanks dat wij niet geloven in de vluchtige ontmoetingen bij het online daten waarbij de intenties onduidelijk zijn, merken we dat onze klanten naast relatiebemiddeling vaak hiermee toch graag meerdere ijzers in het vuur hebben.

In die online jungle willen wij je graag helpen om je bewust te maken van wat je uitstraalt met je profiel, en hoe je profiel invloed heeft op de reacties die je krijgt. Wij hebben daarom een pakket ontwikkeld om jou op weg te helpen om de betere online matches te ontmoeten. Om het kaf van het koren te scheiden.

Dit bestaat o.a. uit het meekijken van je online profieltekst, de foto’s die je wil gebruiken en het doorspitten van de profielen die je tegenkomt.

Inschrijfbeleid

Bij Just2Match hanteren wij een vast tarief voor een lidmaatschap. Wij richten ons op een specifieke doelgroep. Zo kom je alleen met gelijkgestemde singles in contact. Door aan de voorkant zorgvuldig te screenen, creëren wij een bestand van singles die goed bij elkaar passen. De kans om bij Just2Match de juiste partner te vinden is daarom erg groot.

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Besluit je daarna bij ons in te schrijven dan sluit je een lidmaatschap af voor 1,5 jaar voor €1.495,-. We blijven gedurende jouw lidmaatschap geschikte kandidaten selecteren. Net zolang jij dit wenst.

Na deze periode kun je het lidmaatschap voor onbepaalde tijd verlengen voor € 395,-.

 

Voordelen