Just2match methode

De Just2Match methode

In 4 stappen naar een leuke en betrouwbare date!

JUST2MATCH zorgt via persoonlijke matching en screening voor passende profielen zodat je alleen in contact komt met iemand die bij jou zou kunnen passen. Door jou persoonlijk te leren kennen in wie jij bent en wat jij zoekt in de liefde, zijn wij in staat jou voor te stellen aan singles die voor jou interessant zijn.

Als single kunnen we elkaar op dit moment even niet fysiek ontmoeten omdat de horeca nog is gesloten. Toch willen we ons leven niet on hold zetten. Wij blijven dan ook passende voorstellen zoeken en stellen mensen indien gewenst online aan elkaar voor.

Daarnaast kun je, wanneer je gezond bent, op gepaste afstand elkaar alsnog ontmoeten voor een Picnic of een boswandeling.

Kun je toch niet wachten op de aankondiging van Rutte dat we ons weer ‘out in the open’ mogen bewegen, start dan met ons online daten pakket.

Wij helpen jou met het maken van een profiel en bespreken samen de valkuilen van het online daten. Deel je ervaringen met ons zodat wij, met onze expertise je op weg kunnen helpen.

 

1 Kennismaking

Een kennismaking is altijd kosteloos. Dit kan telefonisch zijn of je komt bij ons langs op de koffie. Na het invullen van het online aanmeldformulier nemen wij contact met je op. We bespreken samen jouw profiel en jouw wensen. Wanneer blijkt dat we samen een klik hebben en wij zeker weten dat we jou goed van dienst kunnen zijn, maken we een afspraak voor een intakegesprek.

2 Intakegesprek

Tijdens de intake praten we verder over je achtergrond, relatieverleden en vooral zullen we het hebben over, wie ben jij en wat zoek jij in de liefde. Het vinden van de juiste partner begint altijd met kennis over jezelf. En daarna kijken we wie er bij je past. Na de intake ontvang je de karaktertest. De uitslag van deze test zal met onze matchmaker worden doorgenomen voor nog meer inzichten. De persoonlijke aanpak van JUST2MATCH zorgt ervoor dat je met meer zelfkennis de zoektocht naar de ware in gaat

3 Introductie

Wanneer wij een passend persoon voor je geselecteerd hebben, ontvang je de gegevens van ons. Bij JUST2MATCH weten we welke eigenschappen van en overeenkomsten tussen mensen belangrijk zijn.

4 Feedback

Als je op date bent geweest horen wij graag hoe je de date ervaren hebt. Je hebt je match nu gevonden of wij nemen jouw feedback mee in de selectie naar een volgend passend profiel. Door een terugkoppeling met elkaar te bespreken krijgen wij nog beter inzicht in jouw wensen. Zo komen we er met elkaar achter wat je wel en wat je minder leuk vond aan de persoon. Zo werken we steeds doelgerichter naar de juiste match.

Omdat de reis ernaartoe net zo waardevol is als de eindbestemming!

JUST2MATCH zorgt via persoonlijke matching en screening voor passende profielen zodat je alleen in contact komt met iemand die bij jou zou kunnen passen.
Door jou persoonlijk te leren kennen in wie jij bent en wat jij zoekt in de liefde, zijn wij in staat jou voor te stellen aan singles die voor jou interessant zijn.

Wij matchen op basis van overeenkomsten, levensstijl, achtergrond, karakter, gedrag, aantrekkelijkheid en natuurlijk interesses.

Wij zijn ook zo eerlijk om te zeggen wanneer wij niet direct de overeenkomsten zien tussen personen. Uit ervaring weten wij inmiddels dat de meest succesvolle relaties ontstaan wanneer twee mensen open staan om de ander echt te leren kennen. Een relatie wordt blijvend wanneer twee mensen elkaar minder goede eigenschappen accepteren en kunnen lachen om elkaars ‘gektes’.

Het duurt even, maar voor mij betekende dit wel de juiste match! John (41) CEO van internationaal bedrijf
Echt persoonlijke werkwijze Tom (53) CFO van een groot bedrijf
Zie de lol ervan en geniet van de rit. Sandra (38) HR manager