Daten succesvoller laten verlopen

The Caretaking Matchmakers

Professionele en persoonlijke matchmaking

Onze leden zijn ondernemers, directeuren, beslissers en (young) professionals wonend in Nederland. Zij hebben een HBO-werk & denkniveau en staan vol in het leven. Nu zij de liefde meer prioriteit in hun drukbezette leven geven, kiezen zij voor discrete relatiebemiddeling van goede kwaliteit waarbij persoonlijk contact en maatwerk centraal staan. Die vind je bij relatiebureau JUST2MATCH: voor professionele en persoonlijke matchmaking. Wij leren je eerst goed kennen en selecteren daarna zorgvuldig iemand naar aanleiding van datgene wat jij met ons hebt gedeeld. Iedere date is een oprechte en serieuze partij. Mocht de chemie toch ontbreken, gaan wij vanuit jouw ervaringen en feedback verder zoeken. Zo werken we steeds doelgerichter naar de juiste match en zijn wij pas tevreden wanneer jij een klik met iemand gevonden hebt.

De matchmakers

JUST2MATCH is jouw professional die niet stopt met het zoeken naar de perfecte match, totdat deze gevonden is! Ben jij op zoek naar een serieuze relatie, dan zijn wij jouw vertrouwde gids in deze onzekere zoektocht naar ware liefde. Wij stemmen relatiebemiddeling af op jouw wensen, levensstijl, intelligentie en aantrekkelijkheid. Het is onze missie om jou te helpen aan een mooie gelijkwaardige relatie. Maak kennis met JUST2MATCH en ontdek de voordelen van onze matchmakers die je met zorg en aandacht helpen.


Omdat de mens niet gemaakt is om alleen te zijn!

Debby Goossens

Eigenaar & Caretaking Matchmaker

Gedreven, enthousiast en doelbewust. Deze woorden kenmerken de wijze waarop ik samen met jou op zoek ga naar de voor jou ideale partner. Ik vind direct contact belangrijk zodat duidelijk is waar jij echt behoefte aan hebt en wat jij belangrijk vindt. Wat je van mij kunt verwachten is laagdrempeligheid, een flinke dosis humor en puurheid. Met mijn enthousiasme ben ik in staat je snel op je gemak te laten voelen waardoor we snel tot de kern kunnen komen van jouw zoektocht naar de ware!

Mabel Houdtzagers

Dating Coach & Caretaking Matchmaker

Ik ben nieuwsgierig en van nature geïnteresseerd in mensen. Ik hou van afwisseling en tegelijkertijd van diepgang . Als trainer, docent, coach en theatermaker heb ik met veel uiteenlopende mensen te maken gehad. In de kern gaat het er mij om ieder mens in haar of zijn eigenheid te leren kennen om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de werkelijke wens en behoefte. Als matchmaker en dating coach help ik jou graag in jouw zoektocht naar de partner die het beste bij jou past en jij jezelf kan zijn

Lees meer over coaching

Waarom personal matching?

Iemand tegenkomen die (echt) bij je past is meer dan toeval. Waar zoek jij een partner op uit? Schoonheid, intelligentie, vriendelijkheid, humor, betrouwbaarheid of toch iets anders? In deze tijden van online dating, Tinder en andere social media platforms, lijkt het net alsof de ware Jacob eigenlijk voor het grijpen ligt. De mogelijkheden hem of haar tegen te komen zijn immers eindeloos en laagdrempeliger dan ooit tevoren