Wie zijn wij

j2m-pijl-bal-75+31 (0)20 621 11 21

JA! Neem contact met mij op.  Maak een telefonische afspraak wij nemen binnen 24 uur contact op.

Wie zijn wij

Geïnteresseerd?

MAAK KENNIS

MELD JE AAN OF LAAT JE TERUG BELLEN

We merken dat veel singles het lastig vinden de juiste partner te vinden. Iemand tegenkomen die echt bij je past is meer dan toeval. Just2Match relatiebemiddeling zorgt via persoonlijke matching en screening dat je alleen in contact komt met iemand die bij jou zou kunnen passen. Jouw wens om iemand te vinden die daadwerkelijk ‘matcht’ staat bij ons centraal!

De matchmakers van Just2Match zijn gespecialiseerd in het menselijk matchen van singles.

Wij stellen ons graag aan je voor.

Debby

Directeur-eigenaar

Gedreven, enthousiast en doelbewust

Deze woorden kenmerken de wijze waarop ik samen met jou op zoek ga naar de voor jou ideale partner. Ik vind direct contact belangrijk zodat duidelijk is waar jij echt behoefte aan hebt en wat jij belangrijk vindt. Wat je van mij kunt verwachten is laagdrempeligheid, een flinke dosis humor en puurheid. Met mijn enthousiasme ben ik in staat je snel op je gemak te laten voelen waardoor we snel tot de kern kunnen komen van jouw zoektocht naar de ware!

PATRICIA KUIPER VERMEER

Just2Match Inzicht & Life-Coach

Er zijn momenteel meer singles in Nederland dan ooit tevoren. Waarom hebben we nog steeds veel moeite “De Ware” te vinden. De mogelijkheden om te daten zijn immers enorm toegenomen. Kennelijk maken alle datingsite en datingapps het niet gemakkelijker om de juiste partner te vinden.

In mijn werk als Inzicht & Life-Coach kom ik veel singles tegen die na jaren daten, inspanningen en telleurstellingen niet het juiste resultaat hebben bereikt. Zij ervaren op deze manier daten als tijdrovend, vermoeiend en teleurstellend.

WAT IS HET PROBLEEM: In mijn beleving is het overweldigende aanbod van singles en het niet bewust zijn van eigen verlangens die zich onbewust manifesteren: “wat wil je nou echt en wat prikkelt je?” het probleem. Wanneer je geen inzicht hebt in wat je onbewust aantrekt in een partner kun je nooit bepalen of iemand de juiste voor jou is! Je zult altijd de verkeerde keuze maken.

HET BESTE RESULTAAT: Afgelopen drie jaar heb ik veel singles mogen coachen. Met veel succes. De combinatie van het geven van de juiste inzichten en een professional relatiebureau, die de juiste selectie en match maakt, zorgt ervoor dat de weg naar de juiste partner efficiënt, doelgericht en succesvol verloopt.

Matchmakers gezocht

Onze oproep naar Matchmaker Gezocht is zeer succesvol verlopen. We hebben veel leuke en enthousiaste reacties mogen ontvangen. Inmiddels heeft Just2Match een zorgvuldige selectie kunnen maken. Binnenkort stellen wij graag onze nieuwe matchmakers aan jullie voor.

Bedankt voor jullie reactie’s.

MEER WETEN?MAAK KENNIS

Meld je aan voor een gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek.

Ervaring van een Just2Match klant

“Ideale service van Just 2 match. Mijn date was Irene en was een schot in de roos!”

Chris
“Irene is een uitstekende match, helemaal wat ik zoek in een vrouw. Inmiddels zijn we vier dates verder en ik mag het toch wel serieus noemen ;-). Ideale service van Just 2 match, doordat ik bij het profiel een foto kreeg voorgesteld wist ik waar ik aan toe was. Zo kreeg ik precies het type vrouw aan mij voorgesteld waar ik op val.”

LEES MEER ERVARINGEN j2m-pijl-bal-75