Wie zijn wij

j2m-pijl-bal-75+31 (0)20 621 11 21

JA! Neem contact met mij op.  Maak een telefonische afspraak wij nemen binnen 24 uur contact op.

Wie zijn wij

Geïnteresseerd?

MAAK KENNIS

MELD JE AAN OF LAAT JE TERUG BELLEN

We merken dat veel singles het lastig vinden de juiste partner te vinden. Iemand tegenkomen die echt bij je past is meer dan toeval. Just2Match relatiebemiddeling zorgt via persoonlijke matching en screening dat je alleen in contact komt met iemand die bij jou zou kunnen passen. Jouw wens om iemand te vinden die daadwerkelijk ‘matcht’ staat bij ons centraal!

De matchmakers van Just2Match zijn gespecialiseerd in het menselijk matchen van singles.

Wij stellen ons graag aan je voor.

Debby

Matchmaker

Gedreven, enthousiast en doelbewust

Deze woorden kenmerken de wijze waarop ik samen met jou op zoek ga naar de voor jou ideale partner. Ik vind direct contact belangrijk zodat duidelijk is waar jij echt behoefte aan hebt en wat jij belangrijk vindt. Wat je van mij kunt verwachten is laagdrempeligheid, een flinke dosis humor en puurheid. Met mijn enthousiasme ben ik in staat je snel op je gemak te laten voelen waardoor we snel tot de kern kunnen komen van jouw zoektocht naar de ware!

Marike

Matchmaker

Dol op mensen, attente luisteraar, empatisch, eerlijk en discreet

Op welk punt van je leven sta je nu? En wat voor partner zou je daarbij graag aan je zijde willen hebben? Samen met jou ga ik dit helder en inzichtelijk maken. Samen gaan we op zoek naar dé match voor jou. Als natuurlijke matcher met jarenlange ervaring in het interviewen van mensen vind ik het erg leuk om mij te mogen verdiepen in jouw verhaal en om met de nodige humor jou te mogen begeleiden op het liefdespad.

Patricia

Matchmaker & Personal Matchmaker

Efficiënt daten, ik maak een kritische voorselectie.

Waar zoek jij een partner op uit? Schoonheid, intelligentie, vriendelijkheid, humor, betrouwbaarheid of toch iets anders? In deze tijden van online dating, Tinder en andere social media lijkt het net alsof de ware eigenlijk voor het grijpen ligt. De mogelijkheden hem of haar tegen te komen zijn immers eindeloos en laagdrempelige dan ooit tevoren. Helaas is de realiteit anders. Want in werkelijkheid maakt het enorme aanbod het ook erg lastig de juiste persoon te selecteren. Door jou goed te leren kennen in wie jij bent en wat jij zoekt in de liefde ben ik in staat de juiste personen voor je te selecteren. Ik begeleid je graag in de zoektocht naar de ware liefde.

De afgelopen 12 jaar heb ik veel mensen met succes aan elkaar gematched.

Matchmakers gezocht

Onze oproep naar Matchmaker Gezocht is zeer succesvol verlopen. We hebben veel leuke en enthousiaste reacties mogen ontvangen. Inmiddels heeft Just2Match een zorgvuldige selectie kunnen maken. Binnenkort stellen wij graag onze nieuwe matchmakers aan jullie voor.

Bedankt voor jullie reactie’s.

MEER WETEN?MAAK KENNIS

Meld je aan voor een gratis en persoonlijk kennismakingsgesprek.

Ervaring van een Just2Match klant

“Ideale service van Just 2 match. Mijn date was Irene en was een schot in de roos!”

Chris
“Irene is een uitstekende match, helemaal wat ik zoek in een vrouw. Inmiddels zijn we vier dates verder en ik mag het toch wel serieus noemen ;-). Ideale service van Just 2 match, doordat ik bij het profiel een foto kreeg voorgesteld wist ik waar ik aan toe was. Zo kreeg ik precies het type vrouw aan mij voorgesteld waar ik op val.”

LEES MEER ERVARINGEN j2m-pijl-bal-75