Coaching

Daten succesvoller laten verlopen

Coaching

Daten kan leuk en tegelijkertijd ook niet leuk zijn. Je wilt je beste kant laten zien, je stelt jezelf open, je hoopt op een match en tegelijkertijd wil je niet afgewezen of teleurgesteld worden. Hoe zorg je ervoor dat je trouw blijft aan jezelf ? Weet je wat je eigen valkuilen zijn? Naar wie ben je werkelijk op zoek? Waarmee zit je jezelf in de weg? En hoe kan je van het daten genieten, wat er ook gebeurt?

Onze missie is om jou vooruit te helpen in het daten en je succes te vergroten. We gaan uit van jouw situatie en jouw vragen of dilemma’s. Doel is helderheid en inzicht te krijgen over waar je tegenaan loopt in het daten. We bespreken je ervaringen en mogelijkheden en je krijgt advies waar jij direct mee aan de slag kunt om het liefdespad opnieuw in te slaan.

Doel is helderheid en inzicht te krijgen over waar de cliënt mee zit of waar de cliënt tegenaan loopt. Vervolgens kan de coach van just2match adviezen geven om het daten succesvoller te laten verlopen en helpen om open te staan voor contact en eerlijk te zijn naar zich of haarzelf. Wie ben je, wat wil ik werkelijk en welke date past bij/ voor welke date ben ik een goede match.

Je kunt ervoor kiezen om een coaching traject als pakket af te nemen of losse sessies te boeken.

Het duurt even, maar voor mij betekende dit wel de juiste match! John (41) CEO
Echt persoonlijke werkwijze Tom (53) CFO
Zie de lol ervan en geniet van de rit. Sandra (38) HR manager